INFORMARE

INFORMARE,

ASOCIATIA COLUMBOFILA SUCEAVA anunta toti membrii columbofili posesori de ceasuri constatatoare mecanice sa se prezinte cu ele in data de 27.feb.2011, ora 14,00  in una din locatiile stabilite dupa cum urmeaza:

RADAUTI  -  in incinta Radburg (unde au loc imbarcarile)

SUCEAVA  -  linga  dedeman  in incinta Radburg Soft Service.

Ceasurile vor avea tusiera si banda de constatare si se vor verifica sub aspectul imprimarii pe banda si a elementelor de securitate. Ceasurile care nu corespund sau ceasurile a caror membrii nu se vor prezenta si nu vor aparea in tabelul care se va intocmii in urma verificarii nu vor putea sa participle la concursurile organizate in anul 2011.

Totodata anuntam si posesorii de sisteme de club BENZING sa vina cu respectivele sisteme pentru a le inregistra seriile si a le verifica buna functionare spre a fi trimise alaturi de cele existente la club catre FCPR ( deoarece in cazul in care cele de la club se vor defecta nu vor putea fi folosite daca nu sunt inregistrate la FCPR ).

Deasemenea posesorii de MEGA STAR SISTEM sunt rugati sa isi verifice softurile ceasurilor pentru a evita erorile care s-au produs la unele dintre ele ( de ex. inregistrarea unui nr. de 10 porumbei intr-o secunda, s.a. ) , deoarece in cazul constatarii unor astfel de erori se vor anula respectivii porumbei sau chiar toata etapa.

Va multumim pentru intelegere !

Spune-ti parerea: